Web Analytics Made Easy - Statcounter

زارع، مدیر مخابرات منطقه یزد از بهره مندی ۹۶ درصد جمعیت روستایی استان به ارتباط تلفن خانگی و ۹۳ درصد تحت پوشش شبکه تلفن همراه خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، محمدرضا زارع عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با بیان اینکه ۹۶ درصد جمعیت روستایی استان به ارتباط تلفن خانگی و ۹۳ درصد روستاها نیز تحت پوشش شبکه تلفن همراه است اظهار داشت: در حال حاضر 964روستای استان دارای ارتباطات تلفنی می باشد و همچنین تمامی روستاهای بالای 100نفر به ارتباطات تلفنی متصل شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر  ۹۲ درصد از جمعیت روستایی استان متصل به شبکه دیتا است تصریح کرد:بیش از ۲ هزار کیلومتر از جاده های استان و بیش از600 کیلومتر از مسیرهای ریلی استان یزد تحت پوشش تلفن همراه است.

مدیر مخابرات منطقه یزد با بیان اینکه یک میلیون و ۸۵۰ هزار شماره تلفن همراه در استان با ضریب نفوذ ۱۴۳.۸ درصد  و در زمینه تلفن ثابت فعال نیز بالغ بر ۵۶۸ هزار شماره با ضریب نفوذ ۴۴.۱ درصد مشغول به کار هستند ابراز داشت: جایگاه استان در ضریب نفوذ تلفن ثابت و همراه به ترتیب در رتبه‎های سوم و چهارم کشور است.

وی ادامه داد: استان یزد به لحاظ ضریب نفوذ خانوارها در استفاده از اینترنت پرسرعت با ۳۹.۱ درصد رتبه برتر کشور را در اختیار داردبه نحوی که تعداد پورت پرسرعت مشغول به کار استان ۱۶۶ هزار و ۱۱۵ مورد است.

زارع با اشاره به اینکه در بخش دیتا نیز استان یزد دارای ۲۱۸ مرکز خدمات می باشد تصریح کرد: سهم مخابرات از ارائه خدمات دیتا ۷۰.۳ درصد می‎باشد و ۳۰ درصد مابقی نیز سهم رقبای مخابرات است.

وی در مورد طرح‌های مخابراتی آماده بهره‌برداری در هفته ارتباطات استان نیز خاطرنشان کرد: در هفته ارتباطات امسال تعداد ۱۰۷ طرح مخابراتی با سرمایه‌گذاری ۶۲۸ میلیارد ریال آماده بهره برداری شده که عمده طرح‎ها مربوط به خدمات تلفن همراه اول است که مهمترین آنها ساخت یک سایت جدید ، ارتقاء ۵۶ تکنولوژی ، جابجایی یک سایت و افزایش سکتور در ۲ سایت و تعویض دکل ۴ سایت و تاسیس، توسعه و یا جایگزینی کافونوری به جای سوییچ در ۱۴ مرکز، اجرای فیبرنوری و شبکه کابل مسی در مراکز، توسعه تجهیزات اینترنت پرسرعت خانگی در سطح استان است.

زارع ادامه داد: ۲۹۰ طرح مخابراتی از هفته ارتباطات سال ۱۴۰۰ تا هفته ارتباطات امسال با سرمایه گذاری بالغ بر یکهزار و ۲۰۲ میلیارد ریال در استان یزد به بهره برداری رسید.

مدیر مخابرات منطقه یزد با بیان اینکه استان یزد در تمامی زمینه ها جز استانهای برتر و پیش گام کشور می باشد اظهار داشت: در ارزیابی کلی سال گذشته در زمینه فراهم کردن شرایط نگهداری از تاسیسات، استان یزد جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.

وی در مورد برنامه‎های محوری مخابرات یزد در سال ۱۴۰۱ نیز خاطرنشان کرد: توسعه و بسترسازی فیبر منازل و سازمانها  و نیز در راستای شعار امسال، راه اندازی سوئیچ هوشمنددر استان با همکاری یک شرکت دانش بنیان را در جهت استفاده از سیستم‌های پیشرفته و به روز دنیا در سال جاری دنبال می‌کنیم.

زارع  در پایان مهمترین برنامه خود را در سال جاری توسعه و بسترسازی فیبر منازل و راه اندازی سوئیچ هوشمند در استان ذکر و خاطرنشان کرد: در سال جاری با همکاری یک شرکت دانش بنیان در جهت استفاده از سیستم‌های پیشرفته در دستور کار برنامه های مخابرات استان یزد می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جمعیت روستایی استان هفته ارتباطات تلفن همراه استان یزد ضریب نفوذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!