Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر روز دوشنبه روابط عمومی این جمعیت، کمال بنا افزود: از شروع فعالیت مرکز یادشده از مهرماه تاکنون ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر علیه کرونا واکسینه شده اند که از این تعداد، ۶ هزار و ۶۰۰ نفر مرد و ۶ هزار و ۸۰۰ نفر زن هستند.

وی با بیان اینکه مرکز شهید چمران میبد دومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا بعداز مرکز استان با مدیریت جمعیت هلال احمر است، یادآور شد: این مجموعه در راستای تحقق اهداف و شعارهای بنیادین« حمایت از زندگی و سلامت انسان ها» و« تلاش برای تسکین آلام بشری» و رفاه حال شهروندان باهمکاری فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، دانشگاه میبد، سپاه و تربیت بدنی به راه اندازی این مرکز اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول در ادامه از همکاری ۳۰ ‌نفر نیروی داوطلب در برنامه واکسیناسیون با جمعیت هلال احمر میبد خبرداد.

نیروهای مرکز واکسیناسیون شهید چمران میبد از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲ و از ساعت ۱۶ تا ۱۹ آماده تزریق واکسین کرونا به شهروندان میبدی است.

اولین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا ۲۴ تیر ۱۴۰۰ در مصلای آیت الله اعرافی دایر شد و هم اکنون نیز فعال است.

مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

***  تعرفه تلفن ثابت ۱۸ سال تغییر نکرد

مدیر مخابرات منطقه یزد یکی از دلایل تغییر تعرفه های مخابراتی را  تغییر نکردن ۱۸ سال تعرفه تلفن ثابت ذکر کرد و گفت:  به رغم افزایش هزینه های جاری و سرمایه ای شرکت مخابرات ایران و همچنین با توجه به اینکه بخش عمده کارها برای نگهداری از خطوط مخابراتی برون سپاری شد هزینه نگهداری هر خط تلفن ثابت در حال حاضر توجیه اقتصادی ندارد..

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه یزد، محمد رضا زارع با اظهار امیدواری از اصلاح تعرفه‌ها خاطرنشان کرد: افزایش هزینه‌های توسعه به علت وابستگی به نرخ ارز باعث شد طرح‌های توسعه ای زیرساخت‌های ارتباطی کشور به کندی انجام شود و در چنین شرایطی آنچه می‌ تواند این اپراتور را نجات دهد، افزایش منطقی و عادلانه تعرفه‌ها بعد از سال‌ها رکود است.

وی با اشاره به حمایت نهادهای تاثیرگذار از جمله شورای رقابت از مخابرات اظهارکرد: اجرای فرآیند اصلاح تعرفه ها گسترش زیرساخت های مخابراتی استان را امکان پذیر می کند و به روند آن سرعت بیشتری می بخشد

وی  با تاکید ‌بر نیاز همگانی به صنعت ارتباطات و مخابرات یادآور شد: در شرایط کنونی بسیاری از صنایع به مخابرات و ارتباطات وابستگی دارد و اگر چرخ این صنعت در استان نچرخد شرکت های وابسته نیز با مشکل جدی روبرو می‌شود.

زراع با بیان اینکه یک خط تلفن ثابت با دریافت  ۲۰۰هزار تومان به متقاضیان واگذار می‌شود  افزود: در حالیکه برای مخابرات ۱.۵ تا سه میلیون تومان هزینه دارد.

وی میانگین دریافتی از مشترکان را حدود پنج هزار تومان ذکر کرد و یادآور شد: این هزینه‌ها مخابرات را به سمت زیان دهی سوق داده است.

۵۳۷ هزار و ۵۴۲ شماره تلفن ثابت در استان یزد مشعول کار است که از این لحاظ با ضریب نفوذ ۴۳.۷ درصد در رتبه چهارم کشور قرار دارد.

همچنین یک میلیون و ۶۱۲ هزار شماره تلفن همراه در استان فعال است که از این لحاظ با ضریب نفوذ ۱۳۰ درصد ، در رتبه سوم ملی قرار دارد.

استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها، آبادی ها و مناطق عشایری ابرکوه و خاتم زندگی می کنند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا میبد مراکز واکسیناسیون واکسن کووید 19 یزد شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا میبد کرونا ویروس کرونا میبد مراکز واکسیناسیون واکسن کووید 19 یزد شرکت مخابرات ایران تلفن ثابت تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • یک کشته در برخورد دو کامیون در آزاد راه اصفهان- شیراز
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان