Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد - ايرنا - مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد بابيان اينکه اين شرکت تنها اپراتوري است که به ‌صورت گسترده براي بهره‌مندي روستاييان از اينترنت سرمايه‌گذاري مي‌کند، گفت: هم اکنون ساکنان 353 روستا از اينترنت پرسرعت برخوردار هستند.

فضل‌الله ساجدي شنبه‌شب در حاشيه برگزاري نمايشگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات استان يزد (کاميتکس) در گفت‌وگو با خبرنگار ايرنا افزود: افزون بر 6 هزار و 200 سرويس اينترنت در اين تعداد روستاها واگذارشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه با اشاره به خدمات مخابرات استان افزود: سرويس‌ها و خدمات اين شرکت در سه حوزه تلفن ثابت، تلفن همراه و ديتا است که در حوزه تلفن ثابت که ارائه اين خدمت همراه با تأسيس شرکت مخابرات بوده است ازجمله اين سرويس‌ها اين بخش مي‌تواني به انتقال مکالمه ، انتظار مکالمه ، شماره‌گيري سريع و بيدارباش اشاره کرد.
ساجدي اظهار داشت: يکي از خدمات مؤثر و مفيد مخابرات استان براي همه شهروندان سامانه اطلاع‌رساني 118 است که مردم از طريق آن شماره منازل يا مؤسسات و شرکت‌ها را دريافت مي‌کنند ، در بسياري از مکان‌هايي که مشاغل مستقر هستند ، شماره تلفن‌هايي در حال کار هستند که به نام اشخاص است در سامانه 118 امکان ثبت اين شماره تلفن‌ها با عنوان شغل يا موسسه مربوطه وجود دارد.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد بابيان اينکه مشترکان جهت ثبت شماره تلفن با عنوان شغل يا موسسه بايد فرم درخواست را تکميل کنند، گفت: خدمت ديگري که در حوزه تلفن ثابت انجام مي‌گيرد واگذاري سر شماره‌هاي 4 رقمي و 5 رقمي همراه با لينک‌هاي پرظرفيت است و اين سرويس به شرکت‌ها و مؤسساتي که ثبت رسمي شده‌اند ارائه مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: همچنين در حوزه تلفن ثابت شماره‌هاي «رند » با رعايت تعرفه‌هاي خاص خود به شهروندان واگذار مي‌شود.
**افزون بر 680 هزار تلفن ثابت منصوبه در استان
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد تعداد خطوط تلفن ثابت منصوبه استان را با ضريب نفوذ 46 درصد، 680 هزار شماره ذکر کرد و گفت: از اين تعداد 539 هزار شماره آن مشغول به کار است
** وجود يک‌ميليون و 381 هزار تلفن همراه در استان
وي از وجود يک‌ميليون و 381 هزار شماره تلفن همراه در استان خبر داد و گفت: از اين تعداد 337 هزار مورد تلفن همراه اول دائمي و بقيه اعتباري هستند.
ساجدي ضريب نفوذ تلفن همراه استان را 119 درصد بيان کرد و يادآور شد: تلفن همراه از سال 1375 در استان راه‌اندازي شد و امروزه با سرويس‌ها و خدمات متنوعي به مشترکين واگذار مي‌شود.
وي امکان « ترابرد» از اپراتورهاي ديگر به همراه اول با حفظ شماره تلفن را ازجمله خدمات اين بخش عنوان کرد و گفت: به اين معني که مشترکان مي‌توانند با حفظ شماره فعلي از شبکه همراه اول استفاده‌کننده از خدمات متنوع آن بهره‌مند شوند.
طرح جابه‌جايي اپراتور تلفن همراه بدون نياز به تغيير شماره تلفن يا ترابرد پذيري (Mobile Number Portability) روشي است که با آن مشترکان مي‌توانند با حفظ شماره تلفن، اپراتور خود را تغيير داده و از خدمات يک اپراتور ديگر استفاده کنند.
اين مسئول مخابرات منطقه يزد اضافه کرد: همراه اول با بهره بردن از شبکه جي 4(4G) امکان استفاده از اينترنت با سرعت‌بالا را براي مشترکان خود فراهم کرد و بسته‌هاي اينترنتي متنوع و متعدد باقيمت‌هاي مناسب قابل‌دسترسي است.
وي خاطرنشان کرد: يک هزار و 658 سايت BTS در استان نصب و به بهره‌برداري رسيد که پوشش مناسبي را براي مشترکان فراهم کرده است و اکنون 88 درصد جاده‌هاي منطقه يزد تحت پوشش همراه اول است.
** واگذاري 72 هزار سرويس اينترنت خانگي در استان
ساجدي در ادامه بابيان اينکه در بخش ديتا محصولات و سرويس‌هاي شرکت مخابرات در 2 بخش خانگي و تجاري ارائه مي‌شود افزود: در بخش ديتاي خانگي ، محصولات شامل اينترنت پرسرعت ( ADSL) و VDSL و اينترنت بر بستر تار نوري ( FTTH) است.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد خاطرنشان کرد: با سرويس VDSL مشترکان مي‌توانند در محل خود اينترنت را با سرعت‌هاي بالاتر از ADSL دريافت کنند در حال حاضر مخابرات منطقه استان آمادگي ارائه سرويس ADSL با سرعت 50 مگابيت بر ثانيه به مشترکان را دارد.
وي ادامه داد: افزون بر 72 هزار سرويس اينترنت خانگي در استان به مشترکين واگذارشده است.
** واگذاري 2 هزار و 500 سرويس ديتاي تجاري در استان
اين مسئول با اشاره به واگذاري 2 هزار و 500 سرويس ديتاي تجاري افزود: سرويس‌هاي ديتا تجاري براي استفاده سازمان‌ها ، ادارات ، شرکت‌هاي بزرگ و بانک‌ها ارائه مي‌شود و شامل سرويس‌هاي اينترنت اختصاصي ، شبکه خصوصي مجازي داخل استاني(VLAN ) ، شبکه خصوصي مجازي بين استاني ( MPLS) ، سرويس ارتباط نقطه‌به‌نقطه (PTMP و PTP) است.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد بابيان اينکه در بخش اينترنت مخابرات استان محصولات جديد اينترنت پرسرعت ( VDSL ) و اينترنت بر بستر تار نوري ( FTTH )به مردم ارائه مي‌شود گفت: سرويس VDSL به مشترکان که در فاصله نزديک به مراکز مخابراتي يا کافوهاي نوري مخابرات قرار دارند واگذار مي‌شود.
ساجدي بابيان اينکه اين سرويس نسبت به ADSL از مزاياي سرعت‌بالا و کيفيت بهتري برخوردار است افزود: مخابرات استان از سال 95 ، طرح اجراي شبکه FTTH را آغاز کرد که تاکنون مناطقي از استان را تحت پوشش کابل نوري تا منزل مشترکان قرار داده است.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد ادامه داد: سرويس اينترنت مخابرات بر روي بستر تار نوري که بانام «تانوما» ارائه مي‌شود امکان بهره بردن مشترکان از سرعت‌هاي بسيار بالا و کيفت به‌مراتب بهتر را فراهم مي‌کند.
وي افزود: جهت استفاده از اين سرويس داخل منزل مشترک بايد مجهز فيبر نوري باشد طوري که از محل مخابرات تا درون منزل تمام بستر انتقال ، فيبر نوري فراهم باشد.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد خاطرنشان کرد: در بخش تلفن همراه ، طرح‌ها و بسته‌هاي متنوع به‌صورت دائم در حال ارائه است که به‌عنوان نمونه مي‌توان به سيم‌کارت ويژه دانشجويي و سيم‌کارت انارستان که ويژه دانش آموزان طراحي‌شده است اشاره کرد.
ساجدي به نمايشگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات يزد اشاره کرد و افزود: مخابرات منطقه تمام محصولات و سرويس‌هاي خود را به مراجعان معرفي و آن‌ها را به‌صورت آنلاين ارائه کرد.
وي ادامه داد: سرويس‌هاي نمايشگاه با تخفيف‌ها و هداياي ويژه ارائه شد و هداياي مخابرات براي خريداران محصول و همچنين مشترکين مراجعه‌کننده شامل تبلت ، پلاک طلا ، فلش اموري و مونوپاد بود.
مدير تجاري و امور مشتريان مخابرات منطقه يزد گفت: همچنين مخابرات در راستاي آشنايي بيشتر مشترکان با محصولات خود ، کارگاه‌هاي آموزشي با عناوين FTTH و نورونتا ( ديتاي تجاري بر شبکه تلبس) برگزار کرد.
اين مسئول مخابرات يزد تصريح کرد: هدف نهاييِ مخابرات منطقه يزد رضايت مردم و مشترکان است در اين راستا تمام کارکنان شرکت در سطح استان در تمام حوزه‌هاي فني و تجاري و پشتيباني و تأمين و ارائه سرويس‌ها باکيفيت بالا به مردم را وجهه همت خود قرار داده‌اند.
ساجدي اضافه کرد:محصولات و سرويس‌هاي مخابراتي در سراسر استان در دفاتر پيشخوان دولت و نيز در مراکز امور مشترکان و دفاتر نمايندگان فروش به مردم استان ارائه مي‌شود.
سيزدهمين نمايشگاه فناوري اطلاعات و ارتباطات (کاميتکس) پنجشنبه‌شب در محل نمايشگاه‏‏ بين‌المللي يزد داير شده و به مدت سه روز براي بازديد عموم داير است.
نمايشگاه يادشده به مساحت چهار هزار مترمربع با حضور 120 شرکت در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات برپاشده است.
استان يزد بر پايه سرشماري آبان سال 1395، يک ميليون و 138هزار نفر جمعيت دارد که 85 درصد در 21شهر و بقيه در روستاها و آبادي ها و مناطق عشايري زندگي مي کنند.
2088/ 2047/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟

به گزارش صدای ایران از ایسنا، موضوع برقی کردن خط آهن در ایران علیرغم اینکه سال‌ها مطرح شده، اما هنوز اجرا نشده است و طول خط برقی ریلی ایران کمتر از ۲۰۰ کیلومتر مربوط به مسیر جلفا - تبریز و تبریز - آذرشهر است. پس از آن دولت‌ها وعده‌های مختلفی برای اجرای راه آهن برقی به ویژه در مسیر پرتردد و با استراتژیک تهران - مشهد دادند، اما این قطار برقی هنوز به حرکت درنیامده و به مقصد نرسیده است.

در این راستا دولت سیزدهم برنامه‌هایی دارد و مهرداد بذرپاش - وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم - در روز‌های پایانی ۱۴۰۱ وعده داد که عملیات قطار سریع‌السیر مسیر تهران - مشهد از ۱۴۰۲ آغاز می‌شود.

همچنین چندی پیش سید ابراهیم رئیسی - رئیس جمهور - نیز در جلسه‌ای، آخرین وضعیت مهمترین پروژه‌های ریلی و تزانزیتی کشور و راهکار‌های تسریع در اجرا و تسهیل تامین مالی این طرح‌ها را بررسی کرد و با تاکید بر اهمیت احداث خط ریلی سریع‌السیر مشهد - تهران با توجه به نیاز رو به افزایش برای گسترش امکانات حمل و نقلی در این مسیر و ضرورت تسهیل و ارتقای ایمنی تردد زائران علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) بر تسریع در اجرای مطالعات و تمهید مقدمات زیرساختی اجرای این پروژه تأکید کرد.

در همین راستا، ایسنا در سلسله مطالبی به موضوع قطار‌های برقی و بررسی آنها در سایر کشور‌های جهان می‌پردازد.

در گزارش قبلی انواع قطار‌های برقی چین معرفی و پیش از آن نیز درباره اولین راه‌آهن برقی و مسیر ریل برقی جهان صحبت شد و به نقش این قطار‌ها در کاهش میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای اشاره کردیم، در گزارش دوم فهرستی از سریع‌ترین قطار‌های مغناطیسی جهان معرفی شد و در گزارش سوم علت محبوبیت قطار‌های سریع‌السیر در چین را بررسی کردیم و در این گزارش سریع‌السیر قطار‌های جهان در سال میلادی ۲۰۲۴ معرفی می‌شوند.

در عصری که سرعت و کارایی بر قلمرو حمل‌ونقل غالب است، قطار‌های سریع‌السیر روشی را که افراد در مسافت‌های وسیع طی می‌کنند را متحول کرده است. با ورود به سال ۲۰۲۴، تلاش برای سیستم‌های ریلی سریع‌تر و پیشرفته‌تر همچنان مرز‌های نوآوری را پیش می‌برد و در اینجا فهرستی از قطار‌های برتر جهان معرفی شدند که فناوری پیشرفته و سرعت بی‌نظیر را به نمایش می‌گذارند.

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴

در سال ۲۰۲۴، سریع‌ترین قطار‌های جهان مظهر فناوری پیشرفته و حمل‌ونقل سریع هستند. این مهندسی شگفت‌انگیز به رهبری ماگلو شانگهای چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت به نمایش گذاشته شده است و بازتعریف خطوط ریلی پرسرعت با هارمونی CRH ۳۸۰ A با سرعت ۳۸۰ کیلومتر بر ساعت از نزدیک دنبال سپس ایتالیا، ژاپن و سایرین فهرست را تکمیل می‌کنند، این قطار‌ها اوج حمل‌ونقل مدرن را به نمایش گذاشته‌اند.

سریعترین قطار جهان - شانگهای مگلو

شانگهای مگلو در چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت (۲۸۶ مایل در ساعت) به جلو حرکت می‌کند و جایگاه خود را به‌عنوان برترین شگفتی فناوری شناور مغناطیسی به رخ می‌کشد. در حالی که این قطار به‌عنوان قطار سنتی طبقه‌بندی نمی‌شود، اما الکترومغناطیس آن را قادر ساخته است تا به زیبایی سر بخورد و محدودیت‌های اصطکاک را نادیده بگیرد و استانداردی را برای حمل و نقل با سرعت بالا در سال ۲۰۲۴ تعیین کند.

دومین قطار سریع جهان-هارمونی سی آر اچ

هارمونی (CRH ۳۸۰ A) در اکتبر ۲۰۱۰ به بهرهبرداری رسید و از پکن تا شانگهای حرکت می‌کند و خدمات روزانه را در مسیر ووهان به گوانگژو ارائه می‌دهد. قطار‌های گلوله‌ای CR Harmony و CR Fuxing چین با سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت (۲۱۷ مایل در ساعت) در بین مناظر حرکت و جایگاه دومین قطار سریع در سراسر جهان را تضمین می‌کنند. این قطار‌ها که انقلاب راه‌آهن پرسرعت چین را رهبری می‌کنند، به‌طور یکپارچه شهر‌ها را به هم متصل و استاندارد‌های جدیدی را برای حمل‌ونقل سریع تعیین می‌کنند و با سرعت و کارایی قابل توجه خود، تجسم تسلط چین در فناوری مدرن راه‌آهن هستند.

سومین قطار پرسرعت جهان-ای جی وی ایتالو

این مورد، اولین قطار در سری‌ای جی وی است که در آوریل ۲۰۱۲ خدمت‌رسانی آن آغاز شد و حداکثر سرعت عملیاتی آن ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت است. این قطار مجهز به سیستم کششی است که در آوریل ۲۰۰۷ رکورد سرعت ۵۷۴.۸ کیلومتر بر ساعت را شکست. همچنین مدرن‌ترین قطار اروپا محسوب می‌شود توسط آلستوم ساخته شده است. این قطار با استاندارد همکاری مشترک اروپا (TSI) که شامل ایمنی، قابلیت اطمینان و در دسترس بودن، بهداشت، حفاظت از محیط زیست و سازگاری فنی است، مطابقت دارد.




چهارمین قطار پرسرعت جهان- زیمنس‌ای وی اس ۱۰۳‌ای وی اس ۱۰۳ در اسپانیا، سریع‌ترین قطار سریع‌السیر نوع خود در جهان است. این قطار در طول سفر‌های آزمایشی خود در اسپانیا به سرعت فوق العاده حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت و دارای سرعت عملیاتی ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است. توسط راه‌آهن ملی اسپانیا سفارش داده شده است و در خط بارسلونا-مادرید کار می‌کند. این قطار در جولای ۲۰۰۵ تحویل داده شد و در ژوئن ۲۰۰۷ شروع به کار کرد.

پنجمین قطار پرسرعت جهان-تالگو ۳۵۰

تالگو ۳۵۰ که در ابتدا با نام RENFE AVE کلاس ۱۰ وارد خدمت شد، در طول اجرای آزمایشی خود به حداکثر سرعت ۳۶۵ کیلومتر در ساعت دست یافت. حداکثر سرعت عملیاتی این قطار ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است و از سال ۲۰۰۵ در اسپانیا کار می‌کند. در حال حاضر بیش از ۴۶ قطار از این سری در حال کار هستند.

ششمین قطار پرسرعت جهان-سری E ۵ شینکانسن هایابوسا

قطار‌های سری E ۵ شینکانسن هایابوسا که در مارس ۲۰۱۱ با حداکثر سرعت اولیه ۳۰۰ کیلومتر، خدمت‌رسانی را آغاز کردند، اکنون در خط توهوکو شینکانسن با حداکثر سرعت عملیاتی ۳۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند. قطاری که در حال حاضر سریع‌ترین قطار در ژاپن است، در طول آزمایش به سرعت حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت. این قطار توسط صنایع سنگین کاوازاکی (KHI) و هیتاچی ساخته شده است، در حالی که شرکت راه‌آهن شرق ژاپن (JR East) اپراتور آن است.

هفتمین قطار پرسرعت جهان-آلستوم یورودوپلکس

آلستوم یورودوپلکس ساخت آلستوم سومین نسل تی جی وی دوپلکس است که در دسامبر ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. قطار‌های این سری تنها دوبلکس هستند. قطار‌های این سری تنها قطار‌های پرسرعت دوطبقه و قادر به حرکت در شبکه‌های اروپایی با سرعت ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت هستند. قطار‌های یورودوپلکس برای کار در شبکه‌های ریلی فرانسه، آلمان، سوئیس و لوکزامبورگ طراحی شده‌اند. آنها مجهز به سیستم‌های کششی هستند که با جریان‌های الکتریکی مختلف که در سراسر اروپا استفاده می‌شوند، سازگار شده‌اند.

هشتمین قطار پرسرعت جهان-تی جی وی دوپلکس

تی جی وی دوپلکس از سال ۱۹۹۶-۲۰۰۴ تولید شد و حداکثر سرعت قطار‌ها از ۳۰۰ تا ۳۲۰ کیلومتر در ساعت است. این قطار اولین نسل سوم قطار ۲ طبقه/دوپلکس آلستوم است. فضایی برای ۵۱۲ مسافر در قسمت بالایی و پایینی خود فراهم می‌کند. این قطار از جنس آلومینیوم برای کاهش وزن ساخته شده است.

نهمین قطار پرسرعت جهان-قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰

قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰ در سال ۲۰۰۸ کار خود را آغاز کردند. این قطار‌ها برای حداکثر سرعت ۳۶۰ کیلومتر در ساعت طراحی شده‌اند و در حال حاضر با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در خطوط پرسرعت حرکت می‌کنند.

دهمین قطار پرسرعت جهان-تی اچ اس ار ۷۰۰ تی

این قطار در خط پرسرعت بین تایپه و کائوسیونگ در تایوان حرکت می‌کند و در ژانویه ۲۰۰۷ با قطار سریع‌السیر تایوان وارد سیستم حمل‌ونقل شد و سرعت آن ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت و زمان سفر بین دو شهر را از چهار ساعت به ۹۰ دقیقه کاهش می‌دهد و توسط کاوازاکی، هیتاچی و نیپون شاریو ساخته شده است.


دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد