Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@08:51:23 GMT

353 روستای یزد از اینترنت پرسرعت برخوردار است

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۵۴۷۰۶

353 روستای یزد از اینترنت پرسرعت برخوردار است

یزد - ایرنا - مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد با بیان اینکه این شرکت تنها اپراتوری است که به صورت گسترده برای بهره مندی روستاییان از اینترنت سرمایه گذاری می کند، گفت: اکنون ساکنان 353 روستای استان از اینترنت پر سرعت برخوردار هستند.

فضل الله ساجدی شنبه شب در حاشیه برگزاری نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان یزد(کامیتکس) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزون بر 6 هزار و 200 سرویس اینترنت در این تعداد روستاها واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به خدمات مخابرات استان افزود: سرویس ها و خدمات این شرکت در سه حوزه تلفن ثابت، تلفن همراه و دیتا است که در حوزه تلفن ثابت که ارایه این خدمت همراه با تاسیس شرکت مخابرات بوده است از جمله این سرویس ها این بخش می توانی به انتقال مکالمه ، انتظار مکالمه ، شماره گیری سریع و بیدار باش اشاره کرد.
ساجدی اظهار داشت: یکی از خدمات موثر و مفید مخابرات استان برای همه شهروندان سامانه اطلاع رسانی 118 است که مردم از طریق آن شماره منازل یا موسسات و شرکتها را دریافت می کنند ، در بسیاری از مکان هایی که مشاغل مستقر هستند ، شماره تلفن هایی در حال کار هستند که به نام اشخاص است در سامانه 118 امکان ثبت این شماره تلفن ها با عنوان شغل یا موسسه مربوطه وجود دارد.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد با بیان اینکه مشترکان جهت ثبت شماره تلفن با عنوان شغل یا موسسه باید فرم درخواست را تکمیل کنند، گفت: خدمت دیگری که در حوزه تلفن ثابت انجام می گیرد واگذاری سرشماره های 4 رقمی و 5 رقمی همراه با لینک های پرظرفیت است و این سرویس به شرکت ها و موسساتی که ثبت رسمی شده اند ارایه می شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در حوزه تلفن ثابت شماره های «رند » با رعایت تعرفه های خاص خود به شهروندان واگذار می شود.

**افزون بر 680 هزار تلفن ثابت منصوبه در استان
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد تعداد خطوط تلفن ثابت منصوبه استان را با ضریب نفوذ 46 درصد، 680 هزار شماره ذکر کرد و گفت: از این تعداد 539 هزار شماره آن مشغول به کار است

** وجود یک میلیون و 381 هزار تلفن همراه در استان
وی از وجود یک میلیون و 381 هزار شماره تلفن همراه در استان خبر داد و گفت: از این تعداد 337 هزار مورد تلفن همراه اول دائمی و بقیه اعتباری هستند.
ساجدی ضریب نفوذ تلفن همراه استان را 119 درصد بیان کرد و یادآور شد: تلفن همراه از سال 1375 در استان راه اندازی شد و امروزه با سرویس ها و خدمات متنوعی به مشترکین واگذار می شود.
وی امکان « ترابرد» از اپراتورهای دیگر به همراه اول با حفظ شماره تلفن را از جمله خدمات این بخش عنوان کرد و گفت: به این معنی که مشترکان می توانند با حفظ شماره فعلی از شبکه همراه اول استفاده کنندو از خدمات متنوع آن بهره مند شوند.
طرح جابه جایی اپراتور تلفن همراه بدون نیاز به تغییر شماره تلفن یا ترابردپذیری (Mobile Number Portability) روشی است که با آن مشترکان می توانند با حفظ شماره تلفن، اپراتور خود را تغییر داده و از خدمات یک اپراتور دیگر استفاده کنند.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد اضافه کرد: همراه اول با بهره بردن از شبکه جی 4(4G) امکان استفاده از اینترنت با سرعت بالا را برای مشترکان خود فراهم کرد و بسته های اینترنتی متنوع و متعدد با قیمت های مناسب قابل دسترسی است.
وی خاطر نشان کرد: یکهزار و 658 سایت BTS در استان نصب و به بهره برداری رسید که پوشش مناسبی را برای مشترکان فراهم کرده است و اکنون 88 درصد جاده های منطقه یزد تحت پوشش همراه اول است.

** واگذاری 72 هزار سرویس اینترنت خانگی در استان
ساجدی در ادامه با بیان اینکه در بخش دیتا محصولات و سرویس های شرکت مخابرات در 2 بخش خانگی و تجاری ارائه می شود افزود: در بخش دیتای خانگی ، محصولات شامل اینترنت پرسرعت ( ADSL) و VDSL و اینترنت بر بستر تار نوری ( FTTH) است.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد خاطر نشان کرد: با سرویس VDSL مشترکان می توانند در محل خود اینترنت را با سرعت های بالاتر از ADSL دریافت کنند در حال حاضر مخابرات منطقه استان آمادگی ارائه سرویس ADSL با سرعت 50 مگابیت بر ثانیه به مشترکان را داراد.
وی ادامه داد: افزون بر 72 هزار سرویس اینترنت خانگی در استان به مشترکین واگذار شده است.

** واگذاری 2 هزار و 500 سرویس دیتای تجاری در استان
وی با اشاره به واگذاری 2 هزار و 500 سرویس دیتای تجاری افزود: سرویس های دیتا تجاری برای استفاده سازمانها ، ادارات ، شرکتهای بزرگ و بانک ها ارائه می شود و شامل سرویس های اینترنت اختصاصی ، شبکه خصوصی مجازی داخل استانی(VLAN ) ، شبکه خصوصی مجازی بین استانی ( MPLS) ، سرویس ارتباط نقطه به نقطه (PTMP و PTP) است.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد با بیان اینکه در بخش اینترنت مخابرات استان محصولات جدید اینترنت پرسرعت ( VDSL ) و اینترنت بر بستر تار نوری ( FTTH )به مردم ارائه می شود گفت: سرویس VDSL به مشترکان که در فاصله نزدیک به مراکز مخابراتی یا کافوهای نوری مخابرات قرار دارند واگذار می شود.
وی با بیان اینکه این سرویس نسبت به ADSL از مزایای سرعت بالاتر و کیفیت بهتری برخوردار است افزود: مخابرات استان از سال 95 ، طرح اجرای شبکه FTTH را آغاز کرد که تا کنون مناطقی از استان را تحت پوشش کابل نوری تا منزل مشترکان قرار داده است.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد ادامه داد: سرویس اینترنت مخابرات بر روی بستر تار نوری که با نام «تانوما» ارائه می شود امکان بهره بردن مشترکان از سرعت های بسیار بالا و کیفت به مراتب بهتر را فراهم می کند.
وی افزود: جهت استفاده از این سرویس داخل منزل مشترک باید مجهز فیبر نوری باشد طوری که از محل مخابرات تا درون منزل تمام بستر انتقال ، فیبر نوری فراهم باشد.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد خاطر نشان کرد: در بخش تلفن همراه ، طرح ها و بسته های متنوع به صورت دائم در حال ارائه است که به عنوان نمونه می توان به سیم کارت ویژه دانشجویی و سیم کارت انارستان که ویژه دانش آموزان طراحی شده است اشاره کرد.
وی به نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات یزد اشاره کرد و افزود: مخابرات منطقه تمام محصولات و سرویس های خود را به مراجعان معرفی و آنها را به صورت آنلاین ارایه کرد.
وی ادامه داد: سرویس های نمایشگاه با تخفیف ها و هدایای ویژه ارائه شد و هدایای مخابرات برای خریداران محصول و همچنین مشترکین مراجعه کننده شامل تبلت ، پلاک طلا ، فلش مموری و مونوپاد بود.
مدیر تجاری و امور مشتریان مخابرات منطقه یزد گفت: همچنین مخابرات در راستای آشنایی بیشتر مشترکان با محصولات خود ، کارگاه های آموزشی با عناوین FTTH و نورونتا ( دیتای تجاری بر شبکه تلبس) برگزار کرد.
وی تصریح کرد: هدف نهاییِ مخابرات منطقه یزد رضایت مردم و مشترکان است در این راستا تمام پرسنل شرکت در سطح استان در تمام حوزه های فنی و تجاری و پشتیبانی و تامین و ارائه سرویس ها با کیفیت بالا به مردم را وجهه همت خود قرار داده اند.
وی اضافه کرد:محصولات و سرویس های مخابراتی در سراسر استان در دفاتر پیشخوان دولت و نیز در مراکز امور مشترکان و دفاتر نمایندگان فروش به مردم استان ارائه می شود.
سیزدهمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات (کامیتکس) پنجشنبه شب در محل نمایشگاه‏‏ بین المللی یزد دایر شده و به مدت سه روز برای بازدید عموم دایر است.
نمایشگاه یادشده به مساحت چهار هزار مترمربع با حضور 120 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برپا شده است.
2088/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مخابرات اينترنت يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان در سال گذشته در راستای اجرای طرح تامین آب روستاهای استان و محرومیت زدایی از چهره روستاها از ۲ محل اعتباری طرح های ملی و استانی اقدام به تحت پوشش قراردادن ۴۰ روستا با بیش از ۱۵۷۰ خانوار در شهرستان اهر نموده است.

وی افزود: ارتقای هرچه بیشتر شاخص‌های فعلی به خصوص در بخش روستایی با روی کار آمدن دولت مردمی در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است، بر این مبنا جهاد آبرسانی با هدف ارتقای شاخص‌های دسترسی جمعیت روستایی به آب پایدار جزو اولویت‌های وزارت نیرو قرار دارد تا از این طریق با استفاده از ابزارهایی نظیر تخصیص، توسعه زیرساخت توزیع آب و سایر ساخت و سازهای مورد نیاز شرایط جهش در آبرسانی روستایی مهیا شود.

خانی افزود: در این طرح با اجرای حفر و تجهیز ۳ حلقه چاه، احداث ۱۰ باب مخزن با مجموع ظرفیت ۶۵۰ متر مکعب و اجرای ۱۴ کیلومتر خط انتقال، ۵۵۰ نفر جمعیت از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شده و تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی قرار گرفته اند.

کد خبر 6092837

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت